Algus

kolmapäev, 14. detsember 2011

Küsimused ja vastused

Lõpusirgele on jõudmas aasta 2011. Allajoonitud sai ka raamatukoguküsimustele vastamine: on aeg teha kokkuvõtted ning tänada tublimaid vastajaid.

Vastuste otsimisel tuli üles näidata nutikust, leidlikkust ja tähelepanelikkust. Saadi oskusi andmebaaside kasutamiseks ja õigeid otsingustrateegiaid teavikute käsitlemiseks. Teatakse ka nüüd, mida tähendab aimekirjandus ja mis on teatmestu ning mille poolest erinevad liigikirjanduse ja ilukirjanduse riiulid.

Kõikidele küsimustele (11) leidsid vastused: Mariis, Karl, Karl-Martin, Hõbe-Heli, Robin, Kirsti-Helena, Andra, Eelika, Heli Liis, Pauliine, Meri Liis, Veiko ja Helin.
Kaheksa kuni kümme vastust: Triin R., Rahel, Relika, Kermo ja Krista.
Kiituse on ära teeninud ka: Steven, Risto, Eros, Ruthanne, Reelika, Stella, Marleen, Kristen, Kert, Triin, Kaisa T., Sander E., Sander H., Kaimar, Timmo, Kairit, Kerli, Priidu-Joosep, Reni-Ando, Lauriin, Ergo, Karina, Kristina, Liis-Marleen, Märten, Birgit, Merilin, Alina ja Vaike-Liine.

Vastajaid oli peaaegu kõikidest klassidest, kuid suurima kiituse saavad III klass (88% vastajaid õpilaste arvust klassis) ja V klass (93% vastajaid õpilaste arvust klassis).







Üllatuspeol esinesid kutsututele raamatukoguringi liikmed näidendiga "Keisri rebasejaht". Esinemine sai sooja vastuvõtu osaliseks, mis annab julgust ja enesekindlust uuteks etteasteteks.



Kuidas aga tänada vastajaid - paras pähkel!
Lahendus imelihtne - õnneloos, kus iga loos võidab, auhinna väärtus vastavalt panustatud vaevale.
Looside ja kingituste jagamisele järgnes mäng, mis võis anda väärtuslikke vihjeid sõbrale kingituse tegemisel.